Alarm

[content_half]

Er du træt af at bekymre dig om din båd og påhængsmotor, når du ikke er ved den? Ønsker du nem og sikker overvågning af din båd, ved hjælp af professionelt udstyr, som er specialudviklet til din båd? Så er SuperSail Marine Alarm lige noget for dig!

Vis Alarm-brochure

SuperSail Marine Alarm er udviklet til at gøre overvågning af din båd så simpel som muligt. Du kan til enhver tid se hvor din båd befinder sig og hvordan den har det. Med SuperSails mobil App til iOS og Android, kan du styre alle dine alarmer og funktioner fra telefonen. Hvis du har flere SuperSail Alarmer i din båd, bil, hus eller sommerhus, så styres det helt enkelt fra samme App.

Du kan ud over altid at se hvor din båd er, også få vist tracking-spor for hvor den har været tidligere. Du kan således se dine sejladser på din mobiltelefon og få vist tiden for din sejltur fra a til b.

SuperSail Marine Alarm er forsikringsgodkendt, så du kan opnå rabat på din forsikring. Alarmen giver dig, og evt. din alarmcentral, besked i tilfælde af jamming, tyveri, påsejling eller vandindtrængning på din båd.

Hvis du låner eller lejer din båd ud, kan SuperSail Marine Alarm holde øje med, at din båd ikke sejler længere væk eller hurtigere end tilladt, og fortælle dig hvis din båd bliver påsejlet. SuperSail Marine Alarm udgør altså også en stor tryghed for dig, som låner eller lejer din båd ud.

SuperSail Marine Alarm fås i to versioner: SuperSail Marine Alarm, som indeholder alle standard alarmfunktioner, og SuperSail Marine Alarm Wireless, med mulighed for tilslutning af eksterne trådløse alarmsensorer. Begge versioner har desuden mulighed for tracking af din sejlads. Trackingdata kan du frit downloade fra SuperSails hjemmeside, når du ønsker det.

Hvilken alarm skal jeg vælge?
SuperSail Marine Alarm er for dig der ønsker en forsikringsgodkendt bådalarm, som alarmerer dig hvis din båd stjæles eller påsejles. Der er desuden mulighed for ankervagt og tracking, så du kan se og gemme dine sejladser online. Hvis du ønsker maksimal tryghed og en billigere bådforsikring, er SuperSail Marine Alarm det rette produkt for dig.

SuperSail Marine Alarm Wireless er for dig som ønsker en mere omfattende overvågning af din båd. Ønsker du en alarm som giver dig mulighed for tilkobling af sirene og diverse trådløse sensorer, som eksempelvis dørkontakt, bevægelsessensor osv., så er SuperSail Marine Alarm Wireless det rette produkt for dig. Der er naturligvis også mulighed for ankervagt og tracking, så du kan se og gemme dine sejladser online.

[/content_half]

[content_half id=”last”]

SuperSail Marine Alarm

SuperSail Marine Alarm indeholder følgende standardfunktioner:

 • GPS-modtager til præcis registrering af bådens position
 • Tyveriovervågning og ankervagt
 • Simpel opsætning og overvågning af alarm via mobil App til iOS og Android
 • Alarmer kan sendes til autoriseret kontrolcentral
 • Overvågning af 12 V. Alarm afgives hvis bådens batteri afbrydes
 • Choksensor der registrerer eksempelvis påsejling
 • Mulighed for jamming overvågning, så du får besked hvis din Alarm forhindres kontakt til mobilnettet
 • Mulighed for tilslutning af vandalarm med flydekontakt

SuperSail Marine Alarm Wireless

SuperSail Marine Alarm Wireless gør det endnu mere simpelt for dig at installere de alarmfunktioner du ønsker. Med denne alarm har du nemlig mulighed for at tilslutte trådløse sensorer. Systemet installeres helt enkelt, uden at bore huller eller trække ledninger.

SuperSail Marine Alarm Wireless kan overvåge din påhængsmotor ved at forbinde en stelforbindelse fra motoren til Alarmen. Hvis kablerne til motoren klippes over for at fjerne påhængsmotoren fra båden, starter sirenen og du har med stor sandsynlighed reddet din påhængsmotor.

SuperSail Marine Alarm Wireless indeholder følgende standardfunktioner:

 • Trådløs bevægelsessensor registrerer enhver bevægelse i det rum, hvor den er installeret
 • Trådløs dørkontakt registrerer, hvis dør/luge/låge til kistebænk åbnes
 • Trådløs vandsensor registrerer selv den mindste smule vand der, hvor den er installeret. Den måler om der er fugt på overfladen, hvor den er monteret (dvs. mere sikker end en niveaumåler, der først reagerer på en vis mængde vand)
 • Mulighed for tænd/sluk af fx bådvarme og køleskab fra mobil App
 • Mulighed for tilslutning af fx sirene og vandsensor med flydekontakt
 • Mulighed for tilslutning af overvågning af påhængsmotor

[/content_half]

Leave a Reply

Your email address will not be published.