Om os

[content_half]

SuperSail er et innovativt produkt til sejlere på alle niveauer. Supersail hjælper dig til at præstere dit bedste og sørger for at du og din båd altid er i sikkerhed

SuperSail er et brand for firmaet SuperTrack ApS. Firmaet blev startet i efteråret 2012 af Søren Rosborg og Carsten Mølgaard, der begge har mange års erfaring fra kapsejladsbanen og som tursejlere. Vi har begge en ingeniørmæssig baggrund, der sammen med stor passion for sejlsport, gjorde etableringen af SuperTrack mulig. Virksomhedens vision er at være tæt på sejlerne og i samarbejde med dem udvikle innovative produkter der giver målbare resultater.

SuperSail blev etableret som reaktion på et stort underskud af innovative produkter til sejlere på alle niveauer. Præstationsforbedring for kapsejlere har derfor været et fokusområde fra starten. Amatørsejlere og elitesejlere har grundlæggende behov for de samme værktøjer til at optimere taktik og trim.

Vi har udviklet vores innovative præstationsforbedrende værktøjer gennem et tæt samarbejde med elitesejlerne, så erfaringer fra de bedste sejlere kommer kapsejlere på alle niveauer til gode.

[/content_half]

[content_half id=”last”]

På baggrund af erfaringer fra sejlere, trænere og forældre har vi udvidet SuperSail-systemet med overvågnings- og alarmfunktioner, der skaber tryghed i den daglige træning på vandet.

Fælles for alle vore systemer er en målsætning om at de skal være lette at anvende, uanset IT-kyndighed. Det må ikke være tidskrævende at konfigurere og anvende SuperSail.

Vi er meget bevidste om at pris og kvalitet hænger sammen. Vores løsninger og produkter kan og skal tåle sammenligning med andre produkter af samme funktionalitet og kvalitet. Vi benytter udelukkende komponenter der lever op til vores høje standarder for pålidelighed og holdbarhed. Vi er bevidste om det hårde miljø som udstyr til sejlsport skal kunne fungere i. Vi har i vore løsninger stort fokus på at vores produkter skal kunne holde til at blive brugt af sejlere. Det er vores erfaring at dette er den bedste og billigste løsning i det lange løb.

Vores hardware er produceret i Europa og hver enkelt del er omhyggeligt testet inden den sendes ud i drift hos vore kunder. Sker der på trods af dette fejl på vores produkter, sender du produktet ind til vores danske servicecenter som står klar til at reparere dit produkt hurtigt og effektivt.

[/content_half]

Leave a Reply

Your email address will not be published.