Performance

[content_half]

MAKSIMER dit potentiale med SuperSail. Med SuperSails gule box kan du måle, se og evaluere din sejlads

I samarbejde med elitesejlerne i Danmark og Dansk Sejlunion, har vi udviklet en performance-pakke til kapsejlere på alle niveauer. Performance-pakken er tilgængelig for alle produkter i SuperSail Regatta Tracker familien. Performancedata, som eksempelvis position, fart og retning, opsamles live fra kapsejladsbanen. Disse data lagres i en central database og kan anvendes til visning af sejladsen som realtids præsentation og til efterfølgende analyse af sejladsen.

Nye sejl er ofte det man tyer til når der er problemer med at følge med på kapsejladsbanen, men ofte kan en justering af taktik og trim give en større gevinst, til væsentligt færre penge. Dermed kan investeringen i ny sejlgarderobe udskydes eller du kan sikre at du får maksimalt ud af din investering.

 

 

 

Præsentation af data 

Data lagres i et standardformat og kan anvendes til analyse i et standardværktøj, som eksempelvis TackTracker, der er udviklet til elitesejlere. Alternativt kan data stilles til rådighed for Excel eller et andet standardformat.

SuperSail Regatta Tracker NMEA kan tilkobles din vindmåler via NMEA 2000 bus systemet i båden, så dine sejladsdata kobles sammen med den reelle vindretning og hastighed, hvilket gør analysen helt præcis. Har du ikke vindmåler i din båd kan en anden båd med SuperSail Regatta Tracker NMEA levere vinddata til brug for din analyse.

Til brug for specielle træningssituationer vil det endvidere være muligt at opsamle data for pitch/roll, ligesom data for acceleration kan måles og lagres.

Med SuperSail kan hele sejladsen analyseres og afspilles om og om igen. De enkelte både kan sammenlignes og måles på kryds og tværs, så trim og taktik kan testes og sammenlignes fra sejlads til sejlads.

Har du allerede SuperSail installeret i din båd kan denne opgraderes til også at indeholde performance-pakken. Du kan via vores smartphone App skifte mellem alarm-funktionen og performance-pakken.

[/content_half]

[content_half id=”last”]

FritlagtGULbox3

 

 

 

Sejladspræs

 

 

[/content_half]

Leave a Reply

Your email address will not be published.